Kömmerling K-Vision kozijnsystemen

kommerling1-300x225Onze stijlvolle kozijnen worden vervaardigd uit profielen van Kömmerling en voldoen aan de hoogste eisen wat betreft duurzaamheid, sterkte, isolatie en veiligheid.

Duitse kwaliteit van Kömmerling

Kömmerling is als lijmproducten in 1897 in Duitsland begonnen. Vanaf 1913 gaat Kömmerling zich specialiseren in het produceren van PVC (polyvinylchloride) kunststof. Kömmerling ontdekt al snel de voordelen van kunststof en begint met de productie van kleurvaste en goed isolerende kunststof kozijnprofielen. Het bedrijf wordt getest door internationaal erkende instituten. Het hanteren van een doorontwikkeld kwaliteitssysteem leverde Kömmerling onder andere het ISO 9001-certificaat op.

Design kunststof kozijnen

Hedendaags behoren Kömmerling kunststof kozijnprofielen tot een van de besten in Europa. Kömmerling kunststof kozijnprofielen kenmerken zich door hun smallere, afgeronde design. Aldus, perfecte kozijnprofielen voor zowel nieuwbouwwoningen als voor huizen die gerenoveerd worden. Duurzaamheid, onderhoudsvriendelijkheid en goede isolatie staan hoog in het vaandel bij Kömmerling. Speciaal voor de Nederlandse markt heeft Kömmerling een kozijnsysteem onder de naam K-Vision op de markt

K-Vision_Trend

Trend Kunststof Kozijnen (meest verkocht in Nederland)

Verdiept systeem,112 mm diep en draaideelprofiel 70 mm diep

TREND geeft een vertrouwde uitstraling door het verdiept of terug liggend profiel, net als de kozijnen van vroeger.

Uniek bij het K-Vision TREND kunststof kozijn is de mogelijkheid om de naar buiten draaiende ramen en deuren standaard verdiept uit te voeren. “Opdekdeuren” zijn dus verleden tijd.

 

Lees verder…

step

Step Kunststof Kozijnen

Verdiept systeem met een sprongetje
112 mm diep en draaideelprofiel 70 mm diep

De K-vision STEP is een variant op het verdiept of terugliggend profiel van de Trend. Het “sprongetje” in de profielen is het verschil.

Deze zogenaamde ‘valse glaslat’ kan de woning of het gebouw net de vertrouwde uitstraling geven die gewenst is.

K-Vision_Classic

Classic Kunststof Kozijnen

Met 70 mm diepe profielen

Alles heeft te maken met smaak en het soort project waarin de kozijnen worden geplaatst. Met de K-Vision CLASSIC variant heeft u ruime mogelijkheden.

Deze kunststof kozijnen variant past perfect bij moderne woningen en strakke raamkozijnen.

K-Vision_City

City Kunststof Kozijnen

Imitatie schuifraam

Uitstraling van een historisch schuifraam in een modern draai-val-systeem. Dit wordt bereikt door de bijzondere tussendorpel met verspringend glasvlak en de rechthoekige zij-stijlen en bovendorpel.

Toegepast in grote steden, maar ook in monumentale gebouwen, landhuizen en boerderijen.

K-Vision_Cube

Cube Kunststof Kozijnen

Recht systeem, echt recht!
  • Rechte dagkant
  • 100% daglichttoetreding mogelijk

Terug naar de Amsterdamse School.

Meer informatie over K-Vision nodig?